Become our sponsor and display your banner here
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 23

Blank messages and missing lines

Article about: I've noticed for a while that some messages appear blank to me and on others there are obviously missing lines of text - some of these were on threads by individuals in private groups and I

  1. #1
    ?

    Default Blank messages and missing lines

    I've noticed for a while that some messages appear blank to me and on others there are obviously missing lines of text - some of these were on threads by individuals in private groups and I wondered if they were info not for general consumption, but now realise they are pretty random and even some of my own postings now have lines and text missing!


    Is it something to to do with my computers settings or the appallingly bad internet connection we have, as we live in a rural area with 30+ year old copper phone lines running several miles to the nearest exchange?

  2. #2
    ?

    Default Re: Blank messages and missing lines

    Quote by NickW View Post
    30+ year old copper phone lines running several miles to the nearest exchange?
    Blimey Nick, think yourself lucky the pikeys haven't had that away!

  3. #3

    Default Re: Blank messages and missing lines

    Do you use Adblocker?

  4. #4
    ?

    Unhappy Re: Blank messages and missing lines

    Kevinr - you message is blank too :-(

  5. #5

    Default Re: Blank messages and missing lines

    Weird, he must have turned off the 'Acknowledge others' input' setting.

  6. #6
    ?

    Default Re: Blank messages and missing lines

    I've also noticed when someone has a monetary value in their post, it shows as "0"

  7. #7

    Default Re: Blank messages and missing lines

    I have the exact same problem as NickW..

  8. #8
    ?

    Default Re: Blank messages and missing lines

    Still doing it - even spotted one of my own posts I cannot read!

  9. #9

    Default Re: Blank messages and missing lines

    NickW are you by any chance using the Google Chrome webbrowser? I thought that that could be the cause of our problems.

  10. #10
    ?

    Default

    Quote by kirederf7 View Post
    NickW are you by any chance using the Google Chrome webbrowser? I thought that that could be the cause of our problems.
    My computer geek son suggested this, and it would appear to be the problem. Log into the site using Internet explorer.
    It could be because admin. has not set up this site for Chrome...yet.
    Pete

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. Question Old Merton Lines Bros Ltd. workshop.

    In Battlefield history and relics
    03-09-2013, 10:47 AM
  2. How Do You Reply To Messages In The Classifieds?

    In Technical/Design - Questions, How-to, & Advice
    03-02-2013, 01:35 PM
  3. Question Single Decal KM.. lines on helmet??

    In Steel Helmets
    05-09-2012, 07:48 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •