Become our sponsor and display your banner here
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 30 of 30

Forum running slow

Article about: Is it just me or does there seem to be a really log lag time on the forum today? Takes forever for any posts to open for me to read. In some cases it even times out I've tried my phone, tabl

  1. #21

    Thumbs up

    I'm glad it was you guys, too - I also got the 'long running script' thing & immediately thought my PC was playing up !

    To be fair, I sometimes feel that all isn't too well out there in computer land - various glitches have hit other forums over the last three months and also my work computer. You know what they say - misery loves company !

  2. #22

    Default

    Quote by Martin Bull View Post
    To be fair, I sometimes feel that all isn't too well out there in computer land - various glitches have hit other forums over the last three months and also my work computer.
    Clearly the first signs of Skynet taking over the world.

  3. #23

    Default

    im getting the same been getting long script and shutting me down.

  4. #24
    ?

    Default

    For me i could not scroll down the page or click on anything yesterday evening for about 1hr or so, seems better today on these problems.

  5. #25

    Default

    So now and then it starts again on the 25th: very slow and impossible to click where needed!
    In the morning and at around noon all was perfect again.
    "Wir sollen auch unser Leben für die Brüder lassen" (1.Joh.3.16):
    zum Gedächtnis Wilhelm Schenk. Er starb fürs Vaterland am 13. Juni 1916

  6. #26
    MAP
    MAP is online now
    ?

    Default

    I'm sure Dimas is working on it. Could be a hackers attempt to redirect.

    Mac/Win: I had those same issues yesterday as well as the afore mentioned "long running script"
    My greatest fear is that one day I will die and my wife will sell my guns for what I told her I paid for them

    "Don't tell me these are investments if you never intend to sell anything" (Quote: Wife)

  7. #27
    ?

    Default

    Did the forum work properly now?
    Regards,
    Dimas

    my Skype: warrelics

  8. #28

    Default

    Must be a northern hemisphere thing? ..... too much internet traffic!!
    Skys are clear down here fellas!!!
    " When you're chewing on life's gristle, don't grumble, give a whistle "

  9. #29

    Default

    Quote by Dimas View Post
    Did the forum work properly now?
    Runs fine now!...
    It's a wasted trip baby. Nobody said nothing about locking horns with no Tigers.



    I'm Spartacus, not really i'm Paul!...

  10. #30
    ?

    Default

    If someone discover some issues, please let me know
    Regards,
    Dimas

    my Skype: warrelics

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Similar Threads

  1. Slow day but decent finds

    In Battlefield history and relics
    02-12-2013, 03:49 PM
  2. slow forum speed

    In Discussions
    11-29-2011, 02:12 PM
  3. 12-18-2010, 08:14 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •