Become our sponsor and display your banner here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Strange PM and other issues

Article about: Hello my friend, It looks like the PM system automatically quotes all the earlier sent messages. If i look at "likes given" and "likes received" everything is written in

  1. #1
    ?

    Default Strange PM and other issues

    Hello my friend,

    It looks like the PM system automatically quotes all the earlier sent messages. If i look at "likes given" and "likes received" everything is written in light green on white background. Very hard to read. I use Firefox. Never had any problems before. Also a lot of empty PM is sent and received.

    Cheers mate

  2. #2

    Default Re: Strange PM and other issues

    same issues here, might be important to say that.

  3. #3
    ?

    Default Re: Strange PM and other issues

    Quite a few guys i have been writing with have gotten blank PM and i have got a few myself. The "auto" quotes a really annoying. You get them too Andy?

  4. #4

    Default Re: Strange PM and other issues

    I had one blank PM, and not noticed the quote thing, but my 'likes' are the same as yours.

  5. #5

    Default Re: Strange PM and other issues

    Same here
    William

    "Much that once was, is lost. For none now live who remember it."

  6. #6

    Default Re: Strange PM and other issues

    Datrus

    Not exactly the same issue as yours but the colors are really goofy now for me. I also cannot upload any pics and have tried for a second day now. My wife says I'm not the sharpest tool in the shed but, come on, what has happend? Please help Dimas

    Green

  7. #7

    Default Re: Strange PM and other issues

    I had a problem uploading photos last night as well. It is as if the system
    were routed to an auxilliary. The window looks the same, but with a
    white background. When choosing pics, a completely different
    'select' box comes up and my photos will not load.........
    Regards,


    Steve.

  8. #8

    Default Re: Strange PM and other issues

    Yes, Steve

    The pics loaded but never made that last jump to the "insert inline" mode. The screen stayed in a perpetual "loading" state. I'm no computer expert but have been posting pics here for a while without problems and suddenly...... I hope the issue can be found and resolved soon.

    Green

  9. #9

    Default Re: Strange PM and other issues

    Indeed Green, same thing happening here.........!
    Regards,


    Steve.

  10. #10

    Default Re: Strange PM and other issues

    Steve

    Wouldn't you know it, I had a great find of some WW2 British items for review for my British comrades to look at. I'm chompin at the bit to get them posted up!

    As late Sherm Potter would say, "Mule Hockey"!

    Steve, I hope you are well, sir!

    Green

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Any issues with this leather chinstrap

    In US M1 steel helmet forum
    04-15-2012, 07:50 PM
  2. 03-12-2012, 02:53 AM
  3. EK2 Rust issues!

    In Restoration & Refurbishing
    06-11-2009, 05:50 PM
  4. Third Reich Postal Issues

    In Photos - Papers - Propaganda of the Third Reich
    05-16-2009, 09:14 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •