Become our sponsor and display your banner here
Results 1 to 5 of 5

Technical Problems with the Forum

Article about: The Forum isn't running properly...Is this being corrected? Looking forward to normal operations here!! cheers, Glenn

  1. #1

    Default Technical Problems with the Forum

    The Forum isn't running properly...Is this being corrected?
    Looking forward to normal operations here!!

    cheers, Glenn

  2. #2

    Default

    There appear to be a number of problems and they are being dealt with.
    Regards,

    Jerry

    Whatever its just an opinion.

  3. #3

    Default

    I've only noticed the missing likes feature, are there other problems?...
    It's a wasted trip baby. Nobody said nothing about locking horns with no Tigers.



    I'm Spartacus, not really i'm Paul!...

  4. #4

    Default

    Quote by Gunny Hartmann View Post
    I've only noticed the missing likes feature, are there other problems?...
    The WWI imperial forum is not loading, perhaps other issues. I struggled to log on the other day as the browser could not find the site.
    Regards,

    Jerry

    Whatever its just an opinion.

  5. #5

    Default

    Cheers Jerry!...
    It's a wasted trip baby. Nobody said nothing about locking horns with no Tigers.



    I'm Spartacus, not really i'm Paul!...

Similar Threads

  1. Technical Problems...

    In Technical/Design - Questions, How-to, & Advice
    05-07-2014, 02:49 PM
  2. Technical troops znaki

    In Uniforms and Insignia of the RKKA, Red Army, & Soviet Army
    03-07-2013, 11:49 PM
  3. Question Problems with forum?

    In Technical/Design - Questions, How-to, & Advice
    04-17-2012, 04:29 PM
  4. technical terms

    In Polish Armed Forces in the West (Polskie Siły Zbrojne na Zachodzie) 1939-1947
    07-05-2010, 08:29 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •